Vakantie blog

Geplaatst door

Het is weer vakantie tijd, en wat is er nu leuker dan alle achterblijvers te verassen met je vakantie foto’s. Nu kun je dit op Facebook plaatsen, maar je hebt niet echt controle wat ermee gebeurt. Leuker is om je eigen blog te maken. Een vakantie blog.

Je eigen blog maken is eenvoudiger dan je denkt. WordPress is echt enorm verbeterd de afgelopen jaren. Zo’n 30% van de websites in de wereld draaien op WordPress. Ja, dat lees je goed !! Maar de mogelijkheden hebben de applicatie niet ingewikkeld gemaakt. Het bijhouden van een blog is zo simpel als een e-mail schrijven.

Het starten kan wel een obstakel zijn. En daarom een kleine workshop.

Kies een hosting pakket

Ons advies ? Kies voor ons speciale WordPress pakket. Je vindt hem op deze link: https://www.agicshosting.nl/clients/cart.php?a=confproduct&i=0 . Dit pakket is ideaal voor WordPress. Wil je toch iets anders? Je kunt je pakket elke maand aanpassen. En zonder WordPress te installeren.

Kies een domein

Je hebt een domeinnaam nodig. Je blog moet bereikbaar zijn. Natuurlijk kun je voor een goedkope .nl domein gaan. Maar waarom niet kiezen voor iets exotisch. Een .family domein bijvoorbeeld. Kans is groot dat je achternaam in combinatie met .family nog beschikbaar is. Het is makkelijk te onthouden en wij bieden dit domein voor 20,49 per jaar. Ook een leuke: .vacations. Of een .photography of simpelweg .photo domein.

Kies volgende

Nu kies de knop “Installeer WordPress voor mij”. Hiermee installeren wij gratis WordPress voor u. Een ding minder om te regelen. Klik volgende opnieuw en u komt op de bevestigings- pagina. Voer hier promo code agicsblog in en wij halen nog eens 5 euro van de totale prijs af 🙂 Vakanties zijn immers al duur genoeg.

En nu even wachten

Na betaling reserveren we uw domein en installeren we uw pakket. U krijgt hier automatisch bericht van. Wilt u dat we WordPress installeren dan doen we dit. Als alles klaar is, kunt u inloggen en uw eerste blog schrijven.

Veel blog plezier en een fantastische vakantie gewenst !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *